Seizoen 2023/2024

In het info boekje staat uitgebreid beschreven wat voor wedstrijden er zijn en voor wie. De wedstrijdkalender wordt regelmatig ge-update. Voor extra informatie kan je altijd terecht bij de trainers en/of de commissie.

Filter op leeftijdscategoriëen: Toon alle wedstrijden
Datum
Wedstrijd
Zwembad

Clubrecords

De clubrecords van Triton worden al tientallen jaren bijgehouden en aangescherpt. In 2010 hebben we de clubrecords helemaal gedigitaliseerd en uitgebreid met de mastercategorieën. Hieronder vind je alle records in de verschillende leeftijdscategorieën, per slag en afstand gesorteerd.

Na elke wedstrijd worden de uitslagen gecontroleerd op clubrecords, houd daarom deze pagina na elke wedstrijd in de gaten!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Bunnik.

PR Bekers

De prestatiebekers worden jaarlijks in het clubhuis uitgereikt aan de zwemmers die het afgelopen jaar het meeste vooruitgang hebben geboekt. Van elke slag en afstand wordt per zwemmer de snelste tijd genomen en vergeleken met de snelste tijd gezwommen in het jaar daarvoor. Het verschil tussen de tijden wordt vertaald in punten, waarbij elke honderdste seconde verbetering één punt is. De winnaar is uiteindelijk degene die de meeste punten heeft behaald over alle slagen en afstanden.

Er zijn prestatiebekers in 6 categorieën:

  • De Mini Pupcup m/j onder de 9 jaar
  • de Pupcup m/j onder de 11 jaar
  • de Tiener Bokaal m/j onder de 13 jaar
  • de Junior Trophee m/j onder de 15 jaar
  • de Midi Cup m/j onder de 17 jaar
  • de Jaap Kuiper Beker dames/heren.