Clubhuis- & Evenementencommissie

Sinds 2014 hebben we de Clubhuis- en Evenementencommissie (CEC) opgericht binnen Triton. De Clubhuiscommissie en de Evenementencommissie waren hiervoor gesplitst, maar wij vonden dat de twee commissies veel met elkaar te maken hadden en daarom hebben wij besloten de twee commissies samen te voegen.

De CEC organiseert verschillende evenementen voor de leden van Triton, zoals het clubweekend, de Zwem4daagse, het oliebollentoernooi en het marathonzwemmen.

Ons Clubhuis is “de plek” om na het sporten bijeen te komen. Onze bar is dan open om de zwemmers te voorzien van een hapje en een drankje.

Clubhuis

Op 24 augustus 2002 is het dak van zwembad Blijwater onder hevige regen bezweken. Hierdoor zijn wij ook ons clubhuis toen kwijtgeraakt. Een lange tijd zijn we met man en macht bezig geweest om het nieuwe clubhuis weer op te bouwen. Aangezien de club financieel niet in staat was om het clubhuis geheel zelfstandig te bekostigen, zijn wij op zoek gegaan naar sponsors. Zij hebben ons geholpen met geld, materialen en middelen. Een lijst van sponsors is hier te vinden.

Clubhuis

Het clubhuis is inmiddels ook al weer een keer verbouwd door vrijwilligers en heeft het een andere (bar)indeling gekregen en is alles in de kleuren van Triton geschilderd.

Via de voorzitters van de diverse afdelingen kan in de agenda het clubhuis gereserveerd worden voor bijvoorbeeld vergaderingen.

Het clubhuis wordt gebruikt door vele leden van de vereniging. Natuurlijk moeten we over het gebruik dan wel met elkaar een paar regels afspreken. Zo is er een Barreglement en een aantal Huisregels. Wanneer iedereen zich gedraagt zoals je thuis ook gewend bent, blijft het clubhuis mooi en netjes en bruikbaar voor iedereen.

Openingstijden

Onderstaand het schema met openingstijden van het clubhuis en welke afdelingen er op dat moment gebruik van maken. Uiteraard ook met de vermelding dat iedereen welkom is.

Dag Tijd Afdeling(en)
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Vanaf 22.00 uur Waterpolo
Vrijdag Vanaf 21.30 uur Wedstrijdzwemmen en trimzwemmen
Zaterdag Vanaf 20.00 uur Diplomazwemmen en evt. waterpolo
Zondag (alleen bij thuiswedstrijden) Wedstrijdzwemmen of waterpolo

Evenementen

Binnen Triton bestaat een enthousiaste evenementencommissie die talloze evenementen voor de leden van Triton organiseert, zoals het clubweekend, talloze spelmiddagen, het oliebollentoernooi en het marathonzwemmen. Hieronder een overzicht:

Zwemvierdaagse
De zwem4daagse is een evenement voor iedereen met minimaal een A – diploma in bezit. Vier avonden lang wordt er een eigen gekozen afstand gezwommen. Je hoeft geen lid van Triton te zijn om aan dit evenement mee te kunnen doen.

Oliebollentoernooi
Oliebollenzwemmen is een evenement waar alle zwemmers van Triton van 6 tot 11 jaar aan mee kunnen doen. Als ze vriendjes/vriendinnetjes of neefjes/nichtjes hebben mogen die natuurlijk ook gezellig meezwemmen. Het is een feestje voor alle kinderen met veel leuke spelletjes in het water en natuurlijk niet te vergeten de oliebollen.

Marathonzwemmen
Marathonzwemmen is een evenement voor alle leden vanaf 11 jaar. De bedoeling van marathonzwemmen is dat je met een team zoveel mogelijk baantjes in een uur tijd zwemt. Iedereen zwemt om de beurt 100 meter (4 banen). Het is elk jaar weer een gezellig en druk bezocht evenement. Met als afsluiting een oudejaarsborrel in het clubhuis.

Clubweekend
Het Clubweekend, een erg gezellig weekend dat je niet mag missen. Het is voor alle leden van Triton. Het weekend zit vol met spelletjes, zwemmen en natuurlijk niet te missen de gezelligheid met elkaar.

Algemene evenementen
Verder proberen we door het hele jaar heen verschillende themafeestjes en andere activiteiten voor alle leden van Triton - jong en oud - te organiseren.

Commissie

De Clubhuis- en Evenementencommissie bestaat uit de volgende personen:

  • Mariëlle Joukes (voorzitter)
  • Ria Bosma
  • Nicky Konijn-Plas
  • Carine Veldhuisen
  • Frans van de Berg
  • Erik Vermeulen
  • Danique van de Brakel
  • Dennis Kaale
  • Andries van Heiningen
  • Niels de Ruiter

Contact & Info

Naam contactpersoon: Mariëlle Joukes
Telefoon: 06-24963591
E-mail: cec@triton-weesp.nl

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën en/of verbeteringen, dan kunt u contact opnemen met de commissie.